Διαθεσιμότητα των Torrents

Διαθεσιμότητα των Torrents

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις που έχουμε διαβάσει, ο Tracker του Nyaa είναι κάτω, οπότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα των Torrents μας έως και καθόλου έως νεοτέρας. Σε αυτό το σημείο θα πω ότι πάλι καλά έχουμε διαθέσιμα τα Direct Links μας που θα μπορείτε να τα βρείτε από την σελίδα Project  που περιέχει όλα μας τα επεισόδια.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να σας ζητήσουμε μία μεγάλη χάρη. Αν τυχόν δεν λειτουργεί κάποιος σύνδεσμος στην σελίδα Project να μας στέλνετε αμέσως ένα E-Mail και εμείς θα προσπαθούμε να το διευθετήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φαν μας και στα άτομα που κατεβάζουν από εμάς και μας στέλνουν συνέχεια E-Mails για να μας πουν ότι κάποιος σύνδεσμος έχει χαλάσει!

διαθεσιμότητα των torrents

Share This:

2 thoughts on “Διαθεσιμότητα των Torrents

 • Ιούνιος 30, 2017 at 11:49 ΠΜ
  Permalink

  Καλημέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ψάχνω τα torrents για το naruto από 101 μέχρι 246 αν γνωρίζεται τίποτα μπορείτε να με κατατοπισετε.
  Έψαξα και στο taka greece αλλά έχει αφεραισει τα tracks ευχαριστω

  Reply
  • Ιούνιος 30, 2017 at 9:07 ΜΜ
   Permalink

   Δεν ξέρω προσωπικά να σε βοηθήσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ρωτήσεις αν τα έχει κανείς στην anime-greek.

   Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *