Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις (FAQ)

Οι συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις είναι το γνωστό FAQ. Στα τόσα χρόνια που είμαστε κοντά σας έχουμε ερωτηθεί πάρα πολλά πράγματα και τα πιο πολλά σχετικά με αυτό ήταν το ίδιο πάντα. Γι’ αυτό λοιπόν δημιουργήσαμε αυτή την σελίδα για να σας διευκολύνουμε τα χέρια και να μην ψάχνετε και προσπαθείτε ατελείωτα και στο τέλος ή θα αναγκαστείτε να να στείλετε μήνυμα στον Admin/Moderator ή θα τα παρατήσετε.

Οι ερωταπαντήσεις που ακολουθούν χωρίζονται σε κατηγορίες και θα μπορείτε να επιλέξετε ποια κατηγορία θέλετε να ανακατευθυνθείτε.

Σύνδεση στη σελίδα και εγγραφή

Σε αυτό το κομμάτι οι συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις είναι:

Ερώτηση 1η:

Δεν βρίσκω πουθενά την φόρμα σύνδεσης.

Απάντηση 1η :

Στην νέα μας σελίδα δεν υπάρχει φόρμα σύνδεσης.

Ερώτηση 2η:

Πώς μπορώ να αφήσω ένα σχόλιο;

Απάντηση 2η :

Θα μπορείς να αφήσεις σχόλιο σε μία δημοσίευση πηγαίνοντας μέσα στην δημοσίευση, στο τέλος του άρθρου και να γράψεις το όνομά σου ή το ψευδώνυμό σου, την ηλεκτρονική σου διεύθυνση (που δεν δημοσιεύεται) και το μήνυμά σου.

Ερώτηση 3η:

Εγγραφές δεν γίνονται;

Απάντηση 3η :

Στην νέα μας σελίδα έχουμε κλείσει προς το παρόν τις εγγραφές γιατί προσπαθούμε να ενώσουμε την παλιά μας βάση δεδομένων με αυτή ώστε κάθε χρήστης του παλιού μας φόρουμ να έχει το κωδικό πρόσβασης, το ψευδώνυμο και τα στοιχεία του από το προηγούμενο χωρίς να χρειαστεί να ξανά μπλέξει με εγγραφές.

Κατέβασμα επεισοδίων

Σε αυτό το κομμάτι οι συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις είναι:

Ερώτηση 1η:

Από που κατεβάζω τα επεισόδια;

Απάντηση 1η :

Τα επεισόδια μπορείς να τα κατεβάσεις σε μορφή Torrent από τον Tracker μας ή από Direct Link από την σελίδα του Project Info.

Ερώτηση 2η:

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιώ για να κατεβάσω τα επεισόδιά σας.

Απάντηση 2η :

Από την πρώτη μέρα που δημιουργήσαμε την ομάδα χρησιμοποιούμε αρχεία Torrents για να εξυπηρετούμαστε. Για να μπορείς να κατεβάσεις τα επεισόδιά μας χρειάζεσαι ειδικά προγράμματα που σου επιτρέπουν την εξής διαδικασία μερικά από αυτά είναι:

*Δεν παρέχονται πληροφορίες για εγκατάσταση των παραπάνω προγραμμάτων.

Ερώτηση 3η:

Έχω εγκατεστημένο το πρόγραμμα, αλλά το Torrent δεν μπορεί να κατέβει. Έχω κάποιο πρόβλημα;

Απάντηση 3η :

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η πρώτη περίπτωση είναι να έχει κολλήσει το Torrent Client που χρησιμοποιείς και να μην μπορεί να συνδεθεί με τους Trackers για να μπορείς να πάρεις το επεισόδιο. Σε αυτή την περίπτωση οι πιθανές λύσεις είναι επανεκκίνηση του υπολογιστή και επανεκκίνηση του Router σου. Η δεύτερη περίπτωση είναι ότι δεν θα υπάρχει Seed από κάποιον. Δηλαδή δεν το έχει κάποιος ανοιχτό για να μπορεί να το διαδώσει ή μπορεί να είναι ένας μόνος του και να αργήσει να συνδεθείς μαζί του. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να στείλεις ένα “Ticket” στο Support για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Ερώτηση 4η:

Κάποιο Direct Link δεν λειτουργεί.

Απάντηση 4η :

Σε αυτή την περίπτωση θα ήταν καλό να στείλετε ένα “Ticket” στο Support ώστε να το διορθώσει όσο το δυνατό συντομότερα γίνεται.

Ανέβασμα επεισοδίων

Σε αυτό το κομμάτι οι συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις είναι:

Ερώτηση 1η:

Κάθε πότε ανεβαίνουν τα επεισόδια;

Απάντηση 1η :

Δεν έχουμε κάποια καθορισμένη ημερομηνία που θα βγαίνουν τα επεισόδια. Όλη η ομάδα έχει υποχρεώσεις και γι’ αυτό προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Ερώτηση 2η:

Κάθε πότε ανεβαίνουν τα επεισόδια σε Direct Link;

Απάντηση 2η :

Στο προηγούμενο φόρουμ είχαμε αναφέρει ότι τα Direct Links θα δημοσιεύονται μετά το τέλος της εκάστοτε σειρές. Αλλά τώρα θα είναι διαθέσιμα όσο πιο γρήγορα μπορούμε να το έχουμε και εμείς.

Playback Επεισοδίων

Σε αυτό το κομμάτι οι συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις είναι:

Ερώτηση 1η:

Πώς μπορώ να δω τα επεισόδιά σας;

Απάντηση 1η :

Όλα μας τα επεισόδια έχουν την πιο κοινή κωδικοποίηση. Δυστυχώς το λειτουργικό σύστημα (Windows) δεν έχουν την κωδικοποίηση του x264. Γι’ αυτό λοιπόν για να μπορείς να δεις τα επεισόδια μας θα πρέπει να κατεβάσεις κάποιο Codec Pack ώστε να μπορείς να δεις τα επεισόδια μας.

Προτείνουμε τα εξής πακέτα:

Συνιστάμε το K-Lite Mega Codec Pack διότι γίνεται πιο συχνά αναβάθμιση σε σχέση με το CCCP.

Ερώτηση 2η:

Χρειάζομαι κάποιον ειδικό Player;

Απάντηση 2η :

Όχι, δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον συγκεκριμένο Player. Από την στιγμή που έχεις εγκατεστημένα τα Codecs δεν χρειάζεται να ανησυχείς γι’ αυτό το πράγμα.

συχνές ερωτήσεις