Ενημερώσεις

Καλησπέρα με πολλές ενημερώσεις!!
Όλη μέρα σήμερα προσπαθώ να φτιάξω λίγο λίγο την σελίδα μας για να στεγάσουμε καινούρια πράγματα που νομίζω ότι θα σας αρέσουν. Το ελπίζω δηλαδή να σας αρέσουν! 😀 Σήμερα λοιπόν, παρόλο που ο καιρός ήταν ότι έπρεπε για βουτιά σε μία θάλασσα, τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα, εγώ είπα να ασχοληθώ λίγο με την σελίδα. Είπα “Κυριακή είναι, η εξεταστική έχει τελειώσει (Περίπου). Οπότε γιατί όχι;” ε και λοιπόν ιδού. Μετά από κάποιες ώρες γραψίματος κώδικα και μερικές ώρες περιήγησης στο μεγάλο διαδίκτυο, εδώ έχω κάποιες από τις ενημερώσεις που έγιναν.

Ενημερώσεις στα Links

Έχω εισπράξει αρκετά E-Mail στο support@greek-nakama.com για “σπασμένους” συνδέσμους. Θα ήθελα να σας ευχαριστώ γι’ αυτό το Support. Γιατί χωρίς το Community δεν γίνεται τίποτα πλέον στις μέρες μας. Έκανα ένα Deep Search σήμερα σε όλα τα E-Mails και βρήκα τους συνδέσμους που έχουν χαλάσει και πάσχισα να τους επιδιορθώσω. Βέβαια όπως θα δείτε και πιο κάτω δεν έκανα σε όλα γιατί κάποια επεισόδια πρέπει να ξανά ανέβουν σε Links. Οπότε οι ενημερώσεις γι’ αυτό τον τομέα είναι οι εξής:

  • Επιδιορθώθηκαν όλοι οι σύνδεσμοι από την σειρά Brave 10.
  • Προστέθηκε το επεισόδιο 7 του Magi: The Kingdom of Magic.

Ναι ναι δίκιο έχετε είναι λίγες ενημερώσεις αλλά εντάξει, παίρνει κάποια ώρα για να ανέβουν :/.

Ενημερώσεις γραφικών στοιχείων

Ενημερώσεις έγιναν και στο κομμάτι των γραφικών στοιχείων. Σε πολλούς Browsers δεν φαίνεται ίδια η σελίδα. Για πιο τεχνικό κομμάτι, οι Browsers που δεν είναι DOM (Document Object Model) όπως για παράδειγμα IE (Internet Explorer) και Safari κάποια pixels ξέφευγαν λίγο. Αλλά ενημερώσεις δεν έγιναν μόνο σε προγραμματιστικό κομμάτι αλλά και στο εικαστικό κομμάτι οπότε οι ενημερώσεις είναι οι εξής:

  • Γραφικά στοιχεία
  • Αφαιρέθηκαν οι ονομασίες των επεισοδίων στο Black Cat για τα επεισόδια που δεν έχουν ανέβει.
  • Προσωρινά προστέθηκε η σελίδα των AcgnX για την διάδοση των Torrents μας.

Εν κατακλείδι

Αυτές ήταν κάποιες από αλλαγές που έγιναν και είναι φανερές στο κοινό. Εννοείται δεν έκανα μόνο αυτές τις αλλαγές στις 12 ώρες που μπορεί να ασχολήθηκα με αυτό. Έκανα και άλλα πράγματα στη σελίδα που θα τις δείτε εν καιρό. Α και πριν σας καληνυχτίσω, αύριο έχει επεισόδιο Haikyuu!! 

Καληνύχτα στην κοινότητα να έχετε ένα ωραίο βράδυ!!!

Ενημερώσεις