Αναβάθμιση της Σελίδας μας!

Αναβάθμιση της σελίδας μας

Έρχεται λοιπόν η καινούρια Αναβάθμιση της σελίδας μας! Μπορεί να ανοίξαμε την σελίδα μας, αλλά κάποια πράγματα, όπως μπορέσατε να διαπιστώσετε δεν λειτουργούσαν ή δεν λειτουργούσαν σωστά.

Σε αυτό εδώ το σημείο θα ήθελα να σημειωθεί ότι θα γίνονται αναβαθμίσεις στην ιστοσελίδα για να βελτιώνουμε κάποια πράγματα σε καλύτερα και για να υπάρχει ενδιαφέρον και από εμάς, αλλά κυρίως από εσάς. Ας μην φλυαρούμε λοιπόν και πάμε να δούμε σε αυτό το Update τι έχουμε προσθέσει και τι έχουμε αλλάξει.

Προστέθηκαν:

Σε αυτή την αναβάθμιση της σελίδας μας προστέθηκαν τα παρακάτω:

1η Προσθήκη:

Όπως ήταν λογικό, πρώτο έρχεται η δημιουργία σελίδων για κάθε Project. Οπότε τώρα και το μενού “Project” λειτουργεί κανονικά και μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με κάθε διαφορετική σειρά ή ταινία ή ova την υπόθεση της ή διάφορες πληροφορίες σχετικά με αυτή.

2η Προσθήκη:

Έγινε προσθήκη Direct Link σε όλες τις σειρές. Τα Direct Link είναι διαθέσιμα σε κάθε σελίδα του μενού “Project” στο τέλος της κάθε σελίδας.

3η Προσθήκη:

Δημιουργήσαμε μία σελίδα “Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις” το γνωστό “FAQ“. Θα μας πείτε γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο. Επειδή πλέον δεν έχουμε το φόρουμ και δεν ξέρουμε αν και πότε θα το ανοίξουμε και έτσι η ομάδα μας σκέφτηκε να φτιάξει μία τέτοια σελίδα για να διευκολύνει τους χρήστες από δύσκολες περιπτώσεις.

4η Προσθήκη:

Δημιουργήσαμε μία σελίδα “Επικοινωνία“. Τώρα μπορείτε να μας ρωτάτε σχετικά με κάποιο θέμα. Προσοχή όμως! Δεν είναι ανάγκη να γίνεται Spam! :). Τα ποιο συχνά προβλήματα, υπάρχουν απαντημένα στο “FAQ” οπότε πριν στείλετε μήνυμα ρίξτε μία ματιά στα “FAQ” ;).

5η Προσθήκη:

Προστέθηκαν τα  Φιλικά Fansubs και Φιλικές ομάδες! :D. Θα μου πείτε ότι εκεί ήταν κατά το άνοιγμα! Ναι ήταν θα απαντήσουμε εμείς, απλά το αφαιρέσαμε για να το κάνουμε λίγο καλύτερο.

Διορθώθηκαν:

Σε αυτή την αναβάθμιση της σελίδας μας διορθώθηκαν τα παρακάτω:

1η Διόρθωση:

Διορθώθηκαν κάποια σφάλματα που έκανε την ιστοσελίδα λίγο πιο αργή.

2η Διόρθωση:

Διορθώθηκαν κάποια σφάλματα που στο μενού “Project” δεν λειτουργούσαν κάποιες φορές το εφέ με τις φωτογραφίες.

3η Διόρθωση:

Αφαιρέθηκαν εικόνες από το μενού “Project” που δεν χρειάζονταν. Δηλαδή κάποια OVA και Special που έχουν ενσωματωθεί με την σειρά. Οπότε κάποια OVA και Special θα το βρείτε στις σειρές τους.

4η Διόρθωση:

Στο μενού “Project” έγινε προσθήκη εικόνων για εκείνα που υπήρχαν. Π.χ Highschool DxD BorN.

5η Διόρθωση:

Στο μενού “Project” μεταφέρθηκαν κάποιες σειρές στον κατάλληλο πίνακα.

 

αναβάθμιση