Ανάκτηση και διάφορα άλλα!

Ανάκτηση βάσης δεδομένων

Όπως καλά καταλάβατε από τον τίτλο, έγινε μία ζημιά, και το πιο πρόσφατο Backup για ανάκτηση ήταν ένα από τις 10/09/2016! Όπως και να έχει δεν έχει χαθεί σχεδόν τίποτα το σημαντικό πέρα από κάποιες δημοσιεύσεις του Haikyuu!! που θα τις τοποθετήσω ακριβώς μετά από το τέλος αυτού του άρθρου.

Πώς έγινε;

Το πώς έγινε, θα δικαιολογηθώ ως κατα λάθος. Και αυτό γιατί, η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε έκανε ένα Update σε καινούρια Version και κάτι άλλα με την κωδικοποίηση των γραμμάτων (UTF-8, UNICODE για όσους έχουν ακουστά) με αποτέλεσμα να χαθεί όλη η πληροφορία μέσα από την βάση δεδομένων, δεν γνωρίζω πως μπορεί να το έκανε αυτό. Το όμως μάθαμε το μάθημά μας. Όπως και να έχει τώρα. Επιστρέφουμε πιο δυνατοί και πιο οργανωμένοι. Με πιο συχνά Backup!

Ανερχόμενες Αναβαθμίσεις!!!

Σας κούρασα σχετικά με τα της ιστοσελίδας και πιστεύω ότι οι πιο πολύ δεν θα ενδιαφέρονται σχετικά με αυτό. Ο πραγματικός λόγος που μπήκατε είναι από εδώ και κάτω! Ναι ναι, μην κρύβεστε!

Λοιπόν… Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, πριν… ούτε εγώ θυμάμαι πόσο καιρό, ότι θα ανακτήσουμε τα Username και E-Mail των χρηστών από την παλιά βάση δεδομένων.

Χμ, τελικά το παρατήρησες ε; Ναι μόνο τα Username και τα E-Mail μπορούμε να σώσουμε επειδή ο κωδικός πρόσβασης είναι κρυπτογραφημένος. Αυτό λοιπόν έχει ως αποτέλεσμα το εξής:

  • Όλα τα Password θα αφαιρεθούν και για λόγους ασφαλείας θα δημιουργήσουμε καινούρια Passwords εμείς.
  • Επειδή έχουμε τα E-Mails σας θα σας στείλουμε ομαδικό E-Mail στο οποίο θα σας ζητάει να κάνετε Επαναφορά του κωδικού σας οπότε ορίζεται έναν καινούριο κωδικό και μπορείτε να κάνετε Login με αυτόν.

Τι θα μπορείς να κάνεις με αυτόν ρωτάς;

Προς ώρας, μόνο να γράφεις σχόλια στις δημοσιεύσεις μας. Αλλά σε λίγο καιρό θα μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα με αυτόν τον κωδικό.

Ο σκοπός μας είναι να κάνουμε την διαμονή σας στην ιστοσελίδα μας, διασκεδαστική και όχι απλά να μπαίνετε να κατεβάζεται Anime και αυτόν ήταν όλο!. Ναι οκ, μην φωνάζεις, αυτός είναι ο σκοπός. Όμως εμείς πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα πρέπει να έχει και συνέχεια και αυτό έχει να κάνει με την δημιουργικότητα που έχουμε.

Αυτά από εμένα! Ακολουθεί η ανακοίνωση με τα επεισόδια που χάθηκαν!!!

ανάκτηση